Ga naar de inhoud

Nieuw bestuur, nieuw logo én nieuwe website!

  Eindelijk is het zover!

  Trots! Dat is wat wij zijn. Het belangrijkste; we hebben een bestuur voor Oranjeverening Vorden bij elkaar gekregen zodat we in ieder geval Koningsdag 2023 kunnen door laten gaan. Dat is voor ons, maar hopelijk ook voor alle Vordenaren een pak van het hart!

  Hiernaast hebben wij een nieuw logo! Vind je ‘m wat? En zie je ook wat het is? Het is een torentje dat eigenlijk iedere Vordenaar kent of zou moeten kennen; het torentje van Kasteel Vorden! Hiernaast dragen wij de kleur oranje, maar zijn wij trots op onze dorpskleuren geel en zwart! Pôôh, mooi spul!

  Last but not least, hebben we een nieuwe overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Alle belangrijkste informatie kan je eigenlijk vinden op de Homepagina. Geen gescrold en geklik door menu’tjes. Simpel en eenvoudig! Zo kan je je supersnel aanmelden als vrijwilliger of donateur!

  Vrijwilliger Worden?

  Het bestuur is er, maar aan vrijwilligers is er nog een gebrek. Lijkt het jouw wat om ons te helpen? Meld je dan aan via de Homepagina

  Donateur worden?

  Zonder inkomsten kunnen wij helaas geen Koningsdag organiseren. Donateurs, jaarlijks of eenmalig, zijn dan ook hard nodig. Zie jij dus ook graag jaarlijks een leuk, gezellig en mooi Koningsdag in ons dorp en kan je €12,50 missen in het jaar? Meld je dan aan als donateur. Onze dank is heel erg groot!